Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 126 to 150 of 221

Thread: Caotom's Rock Crab Trainer

  1. #126
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    86
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Code:
    |------------------------------------------------------------------|
    |   You have been Training for a total of 6 Hours, 1 Minutes and 15 Seconds  |
    |        You have managed to gain 127332 exp    |
    |        You are gaining 21148 exp per hour!       |
    |        You have banked 7 times.                      |
    |        You have died 0 times.                          |
    |    Thankyou for using Caotoms Rock Crabber :) |
    |------------------------------------------------------------------|
    |=============================|
    |              ~ SRL ~                                        |
    |           Randoms Report                                |
    |─────────────────────────────|
    |                                                                 |
    |    Cap'n Arnav Solved     ~ 1                         |
    |    Rewards Solved         ~ 2                          |
    |                                                                 |
    |─────────────────────────────|
    |=============================|
    It's a shame about the exp/h. I was gaining 29k/30k per hour before adding banking! I guess I messed with too many procedures(it's a very messy edit! You'll shit a brick when you see the code!)

    I wouldn't even release this. It's still so buggy... sometimes it'll run for 6 hours(very rarely) most times it'll bank once or twice and then get stuck in the walking.
    Never the less, I'll PM you the code, Caotom.

    Luke
    Last edited by Zota; 03-25-2012 at 12:11 AM.

  2. #127
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    The bot only right clicks the Crabs? Why? it doesnt even go and attack it

  3. #128
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by endedpure View Post
    The bot only right clicks the Crabs? Why? it doesnt even go and attack it
    Please read the OP, the project is on hold right now. The bot is most likely outdated and will not work atm.

    ~Caotom

  4. #129
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    I just want to say to you, I respect Caotom for taking so much criticism as seen in some of your users posts.

    Guys, a Rock Crab Killer is extremely hard, it isn't a easy job. The rock crabs dont appear on the minimap and the colors are pretty much the same to everything. It isn't a easy job. People who are hating, You are using this script and appreciate it even if it did something for you as it is free.

    Once again, Thanks Caotom

  5. #130
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Version 2.0:
    - Moved across to the other side of the fence
    - No longer supports the west side of the fence
    - Moved back to SPS walking for reset as SPS2.0 fixed the issues I was having
    - Tweaked Rock Crab Finder. It is probably as good as it is goign to get, there are terrain rocks there that are literally the exact same as rock crabs
    Finally got time to fix this project. Post any bugs with new version.
    You must now start the bot at this location

    Thanks for sticking with this.
    ~Caotom

  6. #131
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    906
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    looking foward to trying this again !!!
    (\__/)
    ( O.o )This is Bunny.
    ( > < )Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

  7. #132
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    105
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    it resets agro twice each time

  8. #133
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Version 2.0.1

    Fixed the following bug:
    Quote Originally Posted by nathan lad View Post
    it resets agro twice each time
    Was being a bit of a derp and managed to include the initial agro reset (to make sure the timer works) inside the main loop.

    ~Caotom

  9. #134
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    93
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    V.2.0.1 is resetting the agro too often.for slower computers it's very bad.So,is the agro reset thing very important?(the reason why this proggy is only 55min)
    With v.2.0.1
    |-----------------------------------------------------|
    | You have been Training for a total of 55 Minutes and 15 Seconds |
    | You have managed to gain 18128 exp |
    | You are gaining 19686 exp per hour! |
    | Thankyou for using Caotoms Rock Crabber |
    |-----------------------------------------------------|

  10. #135
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by chelmid View Post
    V.2.0.1 is resetting the agro too often.for slower computers it's very bad.So,is the agro reset thing very important?(the reason why this proggy is only 55min)
    With v.2.0.1
    |-----------------------------------------------------|
    | You have been Training for a total of 55 Minutes and 15 Seconds |
    | You have managed to gain 18128 exp |
    | You are gaining 19686 exp per hour! |
    | Thankyou for using Caotoms Rock Crabber |
    |-----------------------------------------------------|
    How often is 'too often'....
    I have overshot with the agro reset as it is very, very important. If the agro drops (somewhere between 7-10 mins of standing in the area) then the script walks around to rock crabs that are not popping up, eventually gets stuck and has a much higher ban rate.

    It should be resetting every 7 minutes, if you want to tweak the timer and see what works best, then let me know, try increasing or lowering the number 420000 on line 2663 and 2664. The time is in microseconds so 1000 = 1 second.

    ~Caotom

  11. #136
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    [Hint] C:\Simba\Includes\SRL/SRL/core/mapwalk.simba(1353:3): Variable 'BOX' never used at line 1352
    [Error] C:\Simba\Includes\sps/sps.simba(278:21): Unknown type 'T3DIntegerArr' at line 277
    Compiling failed.
    wont compile plus sps thing opens

  12. #137
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Ever plan on adding picking up for charms / edible seaweed?

    First time running this bot, much respect for the great coding + proggy support.

  13. #138
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    working fine but definately needs work, it takes like 15 seconds to find a crab to attack which can really kill the xp/hr but other than that im glad that its still able to function keep up the good work mate

  14. #139
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    when im trying to run the script this line pop-ups,
    [Hint] C:\Simba\Includes\SRL/SRL/core/mapwalk.simba(1353:3): Variable 'BOX' never used at line 1352
    [Error] C:\Simba\Includes\sps/sps.simba(300:3): Unknown identifier 'SPS_FilterMinimap' at line 299
    Compiling failed. Can you fix this or what I have to do?

  15. #140
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Thumbs down Problem

    when im trying to run the script this line pop-ups,
    [Hint] C:\Simba\Includes\SRL/SRL/core/mapwalk.simba(1353:3): Variable 'BOX' never used at line 1352
    [Error] C:\Simba\Includes\sps/sps.simba(300:3): Unknown identifier 'SPS_FilterMinimap' at line 299
    Compiling failed. Can you fix this or what I have to do?

  16. #141
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by raletti View Post
    when im trying to run the script this line pop-ups,
    [Hint] C:\Simba\Includes\SRL/SRL/core/mapwalk.simba(1353:3): Variable 'BOX' never used at line 1352
    [Error] C:\Simba\Includes\sps/sps.simba(300:3): Unknown identifier 'SPS_FilterMinimap' at line 299
    Compiling failed. Can you fix this or what I have to do?
    same message wtf right

  17. #142
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    93
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Caotom.I set 420000000000000000000000000 to lines 2663 and 2664 and now it resets the agro every one minute.

  18. #143
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by raletti View Post
    when im trying to run the script this line pop-ups,
    [Hint] C:\Simba\Includes\SRL/SRL/core/mapwalk.simba(1353:3): Variable 'BOX' never used at line 1352
    [Error] C:\Simba\Includes\sps/sps.simba(300:3): Unknown identifier 'SPS_FilterMinimap' at line 299
    Compiling failed. Can you fix this or what I have to do?
    Please use the almighty search tool, it is a common bug from not having the sps dll properly installed (the latest one).

    Caotom.I set 420000000000000000000000000 to lines 2663 and 2664 and now it resets the agro every one minute.
    I can't understand why this would be, it reset every 7 minutes on my computer, is anyone else having this issue?

    Ever plan on adding picking up for charms / edible seaweed?

    First time running this bot, much respect for the great coding + proggy support.
    Charms no, there are way too many similar colour with gold charms and it's not worth it with the others. Seaweed I haven't considered, the issue would be banking, this is primarily a training script, not a money making script and banking would take a LOT of time away from training.

    working fine but definately needs work, it takes like 15 seconds to find a crab to attack which can really kill the xp/hr but other than that im glad that its still able to function keep up the good work mate
    As I stated before in release 2.0 there is nothing I can do about this, there is a patch on the floor that is the same colour as the crabs and there is a rock pile that has a rock that is EXACTLY the same as a rock crab.
    For now, we are just going to have to live with 15 second finding time.



    Post proggies if you get the script working for you, it helps if I know that the script works for some people (not only getting bug reports).

    ~Caotom

  19. #144
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    you should get it bank too

  20. #145
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by skymike2 View Post
    you should get it bank too
    Please read the rest of the thread before posting comments like this. I am not planning on adding banking as it would firstly, cut into exp/h, and secondly this now has no issues with hobgoblins, so one inventory of food should be able to last for a few hours.
    Banking is a severe pain in that area, especially as I would most likely have to do it with a really long walk as I cannot guess that the pures that use it have access to nearby teleports.

    ~Caotom

  21. #146
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    |-----------------------------------------------------|
    | You have been Training for a total of 2 Hours, 42 Minutes and 20 Seconds |
    | You have managed to gain 51895 exp |
    | You are gaining 19180 exp per hour! |
    | Thankyou for using Caotoms Rock Crabber |
    |-----------------------------------------------------|

  22. #147
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Caotom View Post
    Please read the rest of the thread before posting comments like this. I am not planning on adding banking as it would firstly, cut into exp/h, and secondly this now has no issues with hobgoblins, so one inventory of food should be able to last for a few hours.
    Banking is a severe pain in that area, especially as I would most likely have to do it with a really long walk as I cannot guess that the pures that use it have access to nearby teleports.

    ~Caotom

    Not that i am pushing the banking but is there any way to interpret the Lodestones?

    just asking out of curiosity

    E: also will give this a whirl tonight and post proggy.
    Last edited by tvjj; 04-16-2012 at 02:04 AM. Reason: Proggy

  23. #148
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Can you go on the relekka side? or do you have to stay on the other side of relekka rock crab

  24. #149
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    668
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    7 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by FuelGhost View Post
    Can you go on the relekka side? or do you have to stay on the other side of relekka rock crab
    The previous versions of this script (v1.8 and earlier) were for the relleka side. The hobgoblins in the area were causing a LOT of complaints so I moved the entire script over to the other side. In the future I will consider adding support for both but as of the moment you must start the script in the specified location (see image on OP).

    ~Caotom

  25. #150
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    This script needs working on in my opinion.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •