PDA

View Full Version : Karamaja Power Fisher & Cooker



Buckleyindahouse
12-30-2006, 11:15 AM
I was kinda bored so I decided to try to make a Karamaja Power Fisher. Well, it turned out pretty good the only problem is that when you get that fish random that takes your equipment then there is nothing the script can do but its pretty good as long you dont get that random. Set up the const and play on low detail. I havent tested the cooker yet so I dont know if that works. To use the cooker(if it works) got to world 1 cause there is alot of people setting fires for you. Anyways make sure you use this on low detail or there will be problems. Have fun and post proggies and bugs here please.


Here is one of my short proggies:

You have been powerfishing for: 6 Minutes and 55 Seconds
You have gained about: 2340 From Powerfishing
You have fished aproximately: 26 Lobsters
You have dropped aproximately: 1 Load[s] of Lobsters


Thank You,
Buckleyindahouse


*Edit* Removed script for errors and other reasons.
*Edit 2*I removed Version 1 because of errors. Im now posting Version 1.5.
I added the ability to choose to either cage or harpoon. and some other things
I cant remember. Please post proggies and stuff.

Thank You,
Buckleyindahouse.

the scar noob
12-30-2006, 11:43 AM
well yean you ever heard about the karamja fisher from solemn wishes that you can get (pre release) at moparscape, when you download it it doesn't compiles, i made it compile :p maybe i can send you that script to you, i thought (from friends etc who told me) that he avoid that kind of random.

Say me if you want this script

Stijn - The scar noob - :p

the scar noob
12-30-2006, 11:48 AM
Btw in your script, there's a procedure 'DumbRandoms' and in there there's 'HandleWhirlPool' so normally it should actually avoid the somkind of random thing, isn't it?

EDIT:
Procedure DropThem;
begin
DropTo(3,28);
Loads:= Loads + 1;
Lobbys:= Lobbys + 26;
EXP:= EXP + 2340;
end;

I asked myself when i'm fishing with a harpoon, isn't there a mistake in this procedure?
when i fish tuna a swordfish (both) isn't there another amount of exp? and i'm not fishing lobbys, but you count it as fishing lobbby's maybe you can fix this.

Sorry for my comment, but i wanne learn something by finding mistakes and i only want to help you, i hope you don't hate me :p

Stijn

Buckleyindahouse
12-30-2006, 11:50 AM
Handlewhirlpool thing is only avoiding the whirlpool random. I need the fishy one that eats and spits it away. Im going to try to take a look at solemn's and see what he did.

Lorax
12-30-2006, 12:01 PM
If you want to work further on this script I suggest making a new way to find your fish spots..

Buckleyindahouse
12-30-2006, 12:15 PM
If you want to work further on this script I suggest making a new way to find your fish spots..


How can I find the fish spots better?


Also scar noob, i added the option to fish tuna and swordies after i finished script so i do need to add that exp in.
thank you for that pointer.

the scar noob
12-30-2006, 01:19 PM
ok np i was just reporting 'bugs', and i'm going to send you the script

Fish N Skillz
01-01-2007, 02:54 AM
Good Autoer. It works well exept for when the wirlpools come up x[) good job tho for a rookie :P

legendaryhero90
01-04-2007, 10:49 AM
you know whats going to make this script better?
adding a banking procedure!
of course its difficult but if its done i think it will be very rewarding

Buckleyindahouse
01-04-2007, 11:39 AM
LOL, I was working on radial walking so i could sell it instead of banking it but they are both pretty difficult when you keep getting runtime errors :(.

Claymore
01-06-2007, 10:58 PM
No script errors, so im guessing itll work fine

marksteele
01-14-2007, 01:15 AM
hey buckley this is a little of topic but i see what u mean your forum is still growing
"Our members have made a total of 0 posts
We have 5 registered members
The newest member is marksteele
Most users ever online was 3 on Jan 11 2007, 11:07 PM "

the scar noob
01-14-2007, 10:22 AM
omg he has actually has got a site... and it's a new site people don't know about it, they will be soon more people members... and this isn't a section were you have to post comments on someone's website.
You have to post comments, bugs, your opinion about the script, not about someone's website... that's my opinion

Hey321
02-25-2007, 04:30 PM
Good Autoer. It works well exept for when the wirlpools come up x[) good job tho for a rookie :P

Now thats funny! He's not a rookie, hes a leet scripter :P, better'n me.

demcocoi
03-05-2007, 06:04 PM
deleted. Banned.

Mauglieev
03-06-2007, 09:50 AM
deleted. Banned

legendaryhero90
03-06-2007, 11:38 PM
since when are auto typers get here????:mad:

dempillzxc
03-10-2007, 04:55 PM
Banned. Deleted.

julle13
03-10-2007, 04:59 PM
please, go to spam someone else's forums..

dempzxvv
03-10-2007, 11:13 PM
Banned. Deleted.

legendaryhero90
03-10-2007, 11:21 PM
delete those two posts fakawi

macromacro123
03-12-2007, 02:16 AM
rofl lmfao where is the cooking procedure?

rkroxpunk
03-12-2007, 07:03 AM
ffs I.P ban!

Deni_mulic
03-12-2007, 07:21 AM
Nice fisher and cooker, Bad spammers ^ :(

Drew_Dawg
03-13-2007, 10:08 PM
pretty sweet dude, maybe add a netter for our noobs?

oxempillsas
03-17-2007, 03:22 PM
Banned. Deleted.

oxempilcv
03-18-2007, 09:20 PM
Banned. Deleted.

xploxz
03-18-2007, 11:15 PM
it takes a few secs for the script to notice there is a fighting random, i only hav 10hp, i died

Vaugladult
03-19-2007, 10:31 AM
Banned. Deleted.

fabis94
03-31-2007, 07:02 PM
you dont have box solver...

rader720
04-24-2007, 10:23 PM
it takes a few secs for the script to notice there is a fighting random, i only hav 10hp, i died

train account maybe?

NiCbaZ
04-24-2007, 11:05 PM
bug found i was auto fishing a ramdom tryed to talk to my account didnt talk back and it tellyed me to wizzards towner so ur auti-ramdoms to work well

davmiester
04-28-2007, 11:29 PM
for some reason it keeps appearing as a web page and I cant open it, can you please send it to me as a scar script at dav365_6@hotmail.com

Exedos
05-05-2007, 01:27 PM
It didnt work at all

And i dont want it to switch players simple well i dont have a choice do i

put a choice that you dont have to switch players

it also said this alot

Line 174: [Hint] (182:43): Variable 'NEWLINE' never used in script C:\Program Files\SCAR 2.03\includes\srl\srl\core\Globals.scar
Line 23: [Hint] (17830:32): Variable 'MX' never used in script C:\Documents and Settings\.....\Desktop\karamaja Power Fisher more high tech!.scar
Line 23: [Hint] (17830:32): Variable 'MY' never used in script C:\Documents and Settings\.....\Desktop\karamaja Power Fisher more high tech!.scar
SRL Compiled in 172msec.
[Runtime Error] : Out Of Range in line 31 in script C:\Documents and Settings\.....\Desktop\karamaja Power Fisher more high tech!.scar

sort it out is there a decent powerfisher in this fourms?

benny24711
05-05-2007, 10:07 PM
wtf is const?

Buckleyindahouse
05-05-2007, 10:51 PM
It didnt work at all

And i dont want it to switch players simple well i dont have a choice do i

put a choice that you dont have to switch players

it also said this alot

Line 174: [Hint] (182:43): Variable 'NEWLINE' never used in script C:\Program Files\SCAR 2.03\includes\srl\srl\core\Globals.scar
Line 23: [Hint] (17830:32): Variable 'MX' never used in script C:\Documents and Settings\.....\Desktop\karamaja Power Fisher more high tech!.scar
Line 23: [Hint] (17830:32): Variable 'MY' never used in script C:\Documents and Settings\.....\Desktop\karamaja Power Fisher more high tech!.scar
SRL Compiled in 172msec.
[Runtime Error] : Out Of Range in line 31 in script C:\Documents and Settings\.....\Desktop\karamaja Power Fisher more high tech!.scar

sort it out is there a decent powerfisher in this fourms?

Your talking like you can make a better powerfisher....Well, go right ahead. If you knew anything bout scar you could check to make sure if you have the latest version of SRL installed. Also, check the date this was released, This is an old version of it.

belgin fish
05-06-2007, 10:30 PM
wtf is const?

No Offence dude but if you dont know what a const is get out of here please try to learn a bit in the guides :)





O and by the way great script im about to post a proggy :)

Shockwave
05-07-2007, 06:01 PM
ty looks good

twistd_mind
05-21-2007, 07:39 AM
can anyone tell me what to download so that i can read the scar file please im new

twistd_mind
05-22-2007, 03:20 AM
Include file C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl.scar does not exist.
Include file C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl\skill\Fishing.scar does not exist.
Failed when compiling

What to do plz?

Inf456
05-24-2007, 10:51 AM
Include file C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl.scar does not exist.
Include file C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl\skill\Fishing.scar does not exist.
Failed when compiling

What to do plz?

Download SRL.

gillian
05-25-2007, 04:03 PM
I am getting this:

Line 59: [Error] (14812:10): Unknown identifier 'FindItemColor' in script C:\Program Files\SCAR 2.03\includes\srl/srl/skill/Fishing.scar
Failed when compiling

gillian
05-26-2007, 02:44 PM
Okay .. my SRL is completely up to date and I am running Scar 2.03. I have looked all over the forums for a fix .. I have been using Wiz's Draynor Netter, but at 40 fishing now and frankly .. shrimps and anchovies aint doing it anymore :) anyone have a fix for this so I can move on?

gillian
05-29-2007, 05:51 PM
Okay .. I have her loaded up .. it compiles .. and then does nothing. Am trying to fish tunas. Pointer just sits there on top of fishing spot.

Buckleyindahouse
05-29-2007, 09:12 PM
This is an old script, I will try to update it once I get some free time and school is out. Right now im busy with Finals and trying to pass the 8th grade.(don't get me wrong im passing but I dont wanna goof up on finals :))

Jack
05-30-2007, 02:20 AM
Include file C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl.scar does not exist.
Include file C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl\skill\Fishing.scar does not exist.
Failed when compiling

What to do plz?

download srl...

Buylobshere
05-30-2007, 07:47 AM
Why do i get this problem
Unknown identifier "Find Item Color" in script C:Program Files\scar 2.03\includes srl/srl/Fishing.scar
Failed while compiling

gillian
05-30-2007, 11:06 AM
This is an old script, I will try to update it once I get some free time and school is out. Right now im busy with Finals and trying to pass the 8th grade.(don't get me wrong im passing but I dont wanna goof up on finals :))

*hugs* no worries .. school is more important!! Get yourself out for the summer! :)

jamesjames
06-14-2007, 07:21 AM
What scar do i use?

Buckleyindahouse
06-14-2007, 10:40 AM
What scar do i use?

Doesn't matter and chances are this will not work cause it's very outdated.

hemr0idpad
06-23-2007, 10:43 PM
Line 57: [Error] (57:1): Unknown identifier 'GameTab' in script C:\Program Files\SCAR 3.06\includes\srl\srl\skill\Fishing.scar how do i fix this im new 2 this stuff so help me plzzz

hand of blood
07-03-2007, 05:33 PM
alright well is it normaly like all other scripts start in draynor bank and bring 50k and lob pot? j\w :) confirm this plz and thank you.

sweetleaf
07-07-2007, 01:59 AM
alright well is it normaly like all other scripts start in draynor bank and bring 50k and lob pot? j\w :) confirm this plz and thank you.

nope you just stay in karamja and fish and drop. or in this case fish and somtimes cook. no banking, thats what power-anyskill r for.

MOD richie ½
07-10-2007, 08:10 PM
great job THIS IS A WONDER FUL SCRIPT CONGRATZULATIONS

nxexwxmxaxn
07-12-2007, 05:40 PM
thnx dude

Buckleyindahouse
07-12-2007, 08:09 PM
No problem, I'll update this script once i get some free time.

sum1uallno
07-13-2007, 01:54 PM
http://www.phirebrush.com/issues/31/artwork/Josh%20Taylor%20-%20Super-Scary-Vampire.jpg

I like it! I just added to it with the watcher.

Tyrant Bonaparte
07-15-2007, 10:40 PM
What version do I have to DL that is compatible with your script. I only have SCAR 3.06.

maux
07-18-2007, 10:26 PM
could somebody help me?
allways when I try to run any fishing script I get the same error:unknown identifier 'FindItemColor' in script (fishing.scar)
I have been searching for a answer for this error but can't find any...plz help this noob :(
(I have SRL 3.81 ans SCAR divi 3.06)

vikrant60
07-19-2007, 02:50 AM
identifier 'FindItemColor' in script (fishing.scar) same!!! um what are kind of scar and srl so i can start macroing with it=[)

siider
07-19-2007, 06:47 AM
I also got a lil problem :S
Line 63: [Error] (14516:5): Unknown identifier 'FindItemColor' in script C:\Program Files\SCAR 3.11\includes\srl/srl/skill/Fishing.scar
Any ideas?

vikrant60
07-19-2007, 09:53 AM
dude go to http://freddy1990.com/scar.php then u will see the download 2.3 scar with srl 3.6 download it then download includes on the file menu in scar 2.3 when downloaded then try and use this script.

maux
07-19-2007, 03:23 PM
hey wait a minute, but the only SCARs that works are : divi 3.06 and divi 3.11
with SRL v3.81.........-.- how u want me to download v2.3 -.-.................

Buckleyindahouse
07-19-2007, 03:38 PM
Because this was made in scar 2.3 or w/e. It wasnt made in divi.

vikrant60
07-19-2007, 07:25 PM
yer listen to the big guy

annubiis
07-24-2007, 07:23 AM
kay, so when i load the script and set the crosshairs, it will log me in and everything, it will act like its supposed to work, but then when it gets to the fishing area the cursor doesnt move, it just sits there, any ideas on what the problem could be?

gamingnoob
07-24-2007, 10:32 AM
Line 63: [Error] (14516:5): Unknown identifier 'FindItemColor' in script C:\Program Files\SCAR 3.11\includes\srl/srl/skill/Fishing.scar
HOW DO I FIX THT SOMEONE PLEASE HELP PLEASE:(

gamingnoob
07-24-2007, 10:34 AM
Line 56: [Error] (56:1): Unknown identifier 'GameTab' in script C:\Program Files\SCAR 3.11\includes\srl\srl\skill\Fishing.scar

faster789
08-24-2007, 09:54 PM
buckley this ever gona get updated to divi and srl4?

Buckleyindahouse
08-24-2007, 10:08 PM
Maybe.

faster789
08-25-2007, 03:54 PM
lol k ill be waiting..

chr0med0ut
08-28-2007, 02:31 AM
o

ceapy
10-27-2007, 02:51 AM
Cool script, but how do u make it have more players? do u just copy and paste? or what?

NiCbaZ
10-27-2007, 09:26 AM
Cool script, but how do u make it have more players? do u just copy and paste? or what?

depends if he has set it up for multiplayer or not is he has and there is like 2 player set ups yes.. btw its outdated anyz wayz