Page 4 of 32 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 76 to 100 of 796

Thread: Silent Spinner (Color)(ObjDTM)

  1. #76
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Working pretty well when I watch it, but it always fails to open the bank 11 times after a few loads:

    Code:
    Trying to open the bank, this is the 1 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 2 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 3 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 4 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 5 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 6 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 7 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 8 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 9 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 10 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 11 try out of 10
    Successfully executed.
    Ends up in the lobby, the player is on the square left of the one directly in front of the banker.

    Last edited by cahker; 12-09-2011 at 02:09 AM.

  2. #77
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    815
    Mentioned
    6 Post(s)
    Quoted
    284 Post(s)

    Default

    Trying to open the bank, this is the 1 try out of 10
    Opened the bank...
    Getting flax...
    attempting to get flax ... Try Number:1
    Found Item at Bank Slot 1.
    Got flax!
    Getting flax failed
    Successfully executed.
    The following DTMs were not freed: [2, 3]

    Keep getting that error, restarted and got it like 5 times in a row =/

  3. #78
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    287
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    hmm i would wonder if its possible for the debug colour grabbing to sort its findings by size, the debug paint i get seems to leave a dynamic size and shape of the colour it finds everytime.

  4. #79
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Itank bots - check my post earlier about deleting a line or two of script as a temp fix.

  5. #80
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Everyone please download the newest version. It should fix all of this.

    If you still have that error, try what SyntaxError did.

    EDIT: the latest version also requires a new version of the ObtDTM include. See the first post for a link!
    Last edited by Silent; 12-09-2011 at 06:21 AM.
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

  6. #81
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    815
    Mentioned
    6 Post(s)
    Quoted
    284 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SyntaxError1 View Post
    Itank bots - check my post earlier about deleting a line or two of script as a temp fix.
    Yeah i saw ur post :P But i had to go do something so i couldnt get around to it lol. Ill try the new verison in the morning, and if it gives same error ill try your fix.

    Ill post a progress report tomrrow

  7. #82
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Itankbots View Post
    Yeah i saw ur post :P But i had to go do something so i couldnt get around to it lol. Ill try the new verison in the morning, and if it gives same error ill try your fix.

    Ill post a progress report tomrrow
    Don't forget to download the updated include as well!
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

  8. #83
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Code:
    /=======================================================\
    | Finishing load #34
    | Running for..1 Hours, 2 Minutes and 10 Seconds
    | Strings made = 952
    | Experience gained...14280
    | Levels gained.......5
    \=======================================================/
    Working pretty well after the update . I think it did get stuck on the same square at the bank though (see my previous post), but I can't be sure because Runescape had an update. I don't know if the update was during or after, but I still got this again:

    Code:
    Trying to open the bank, this is the 1 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 2 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 3 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 4 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 5 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 6 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 7 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 8 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 9 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 10 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 11 try out of 10
    Successfully executed.
    Took an hour instead of 5 minutes to get stuck, I could have just gotten unlucky.

    Edit:
    Looking through the code, I think the problem is that OpenBankFast('lb') doesn't work every time, sometimes 10 times in a row. An increase of the try limit would probably prevent the script from stopping so soon, but making a function that banks for you would be better. I've just started scripting, but I could probably make one. Whatever you think.
    Last edited by cahker; 12-09-2011 at 11:45 PM.

  9. #84
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by cahker View Post
    Code:
    /=======================================================\
    | Finishing load #34
    | Running for..1 Hours, 2 Minutes and 10 Seconds
    | Strings made = 952
    | Experience gained...14280
    | Levels gained.......5
    \=======================================================/
    Working pretty well after the update . I think it did get stuck on the same square at the bank though (see my previous post), but I can't be sure because Runescape had an update. I don't know if the update was during or after, but I still got this again:

    Took an hour instead of 5 minutes to get stuck, I could have just gotten unlucky.
    I actually witnessed this a error a few minutes ago. It has to do with the compass angle. If OpenBankNPC is fixed I will re-implement that function, and this won't be a problem. Thanks for the feedback.
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

  10. #85
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Looks like it got stuck here after load 13:

    Code:
    Opened the bank...
    Getting flax...
    attempting to get flax ... Try Number:1
    Found Item at Bank Slot 30.
    Got flax!
    Walking to the stairs
    Found Object DTM, walking.
    Flag distance reached.


    The script is continually moving the mouse over objects looking for uptext without finding the stairs, stuck in this position. I think it might have gone for a half hour. The mouse moves in a circular motion of maybe 5 points on the top, without ever going over the green on the stairway.

  11. #86
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    815
    Mentioned
    6 Post(s)
    Quoted
    284 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by cahker View Post
    Looks like it got stuck here after load 13:

    Code:
    Opened the bank...
    Getting flax...
    attempting to get flax ... Try Number:1
    Found Item at Bank Slot 30.
    Got flax!
    Walking to the stairs
    Found Object DTM, walking.
    Flag distance reached.


    The script is continually moving the mouse over objects looking for uptext without finding the stairs, stuck in this position. I think it might have gone for a half hour. The mouse moves in a circular motion of maybe 5 points on the top, without ever going over the green on the stairway.
    Yeah i have the same problem. Also if you lagg for a mill a second when its trying to click on "spin all" for flax it logs out. Put a failsafe for that?

  12. #87
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Itankbots View Post
    Yeah i have the same problem. Also if you lagg for a mill a second when its trying to click on "spin all" for flax it logs out. Put a failsafe for that?
    Lame sauce... Ok, I'll work on implementing those.

    On a side note, here is a proggy I got using the latest version:
    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #88
    | Running for..3 Hours, 34 Seconds
    | Strings made = 2464
    | Experience gained...36960
    | Levels gained.......2
    \=======================================================/
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

  13. #88
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Got flax!
    Walking to the stairs
    Found Object DTM, walking.
    Flag distance reached.
    Failed to walk to spinner from stairs
    Error: Out Of Range at line 592
    The following DTMs were not freed: [SRL - Lamp bitmap, 1, 2, 3]
    The following bitmaps were not freed: [SRL - Mod bitmap, SRL - Admin bitmap]

  14. #89
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SyntaxError1 View Post
    Got flax!
    Walking to the stairs
    Found Object DTM, walking.
    Flag distance reached.
    Failed to walk to spinner from stairs
    Error: Out Of Range at line 592
    The following DTMs were not freed: [SRL - Lamp bitmap, 1, 2, 3]
    The following bitmaps were not freed: [SRL - Mod bitmap, SRL - Admin bitmap]

    Thanks, I'm aware of this. Will be fixed in the next update, also when posting debug stuff try using the [REPORT ] [ /REPORT] tags, without the spaces of course, it will make it look neater.

    Update coming soon!

    EDIT: As soon as I figure out what caused this to stop... I will be posting the updated version. Here is my latest proggy:
    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #141
    | Running for..4 Hours, 21 Minutes and 26 Seconds
    | Strings made = 3836
    | Experience gained...59220
    | Levels gained.......2
    \=======================================================/
    Last edited by Silent; 12-11-2011 at 04:20 AM.
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

  15. #90
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    hey man thanks for the script. so far it is running for 10 mins with no probs..will post a longer proggy later..dont think it needs any update atm

  16. #91
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Current proggy:

    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #25
    | Running for..47 Minutes and 15 Seconds
    | Strings made = 700
    | Experience gained...10500
    | Levels gained.......0
    \======================================================


    Doesn't look like its going to stop anytime soon :P

    Also, is there any workaround to the auto-update thing?

    Edit // And it just keeps on going :P
    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #63
    | Running for..1 Hours, 56 Minutes and 21 Seconds
    | Strings made = 1764
    | Experience gained...26460
    | Levels gained.......0
    \=======================================================/


    Edit #2 // New Name: Silent's Flawless Spinner!-
    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #122
    | Running for..3 Hours, 47 Minutes and 42 Seconds
    | Strings made = 3388
    | Experience gained...51240
    | Levels gained.......0
    \=======================================================/


    Edit #3 // Ahh too bad. I guess it had to end at some point:
    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #176
    | Running for..5 Hours, 30 Minutes and 56 Seconds
    | Strings made = 4900
    | Experience gained...73920
    | Levels gained.......0
    \=======================================================/
    Trying to open the bank, this is the 1 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 2 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 3 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 4 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 5 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 6 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 7 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 8 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 9 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 10 try out of 10
    Trying to open the bank, this is the 11 try out of 10
    Successfully executed.
    Last edited by SyntaxError1; 12-12-2011 at 12:26 AM.

  17. #92
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SyntaxError1 View Post
    Current proggy:
    Progress Report:
    /=======================================================\
    | Finishing load #176
    | Running for..5 Hours, 30 Minutes and 56 Seconds
    | Strings made = 4900
    | Experience gained...73920
    | Levels gained.......0
    \=======================================================/
    That's going in the first thread. Oh, my, goodness.

    Oh, and did I mention? V0.9 is uploaded! Check the first post for details!
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

  18. #93
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default Hmm

    I must be a retard or something, but i'm entering my SRL Stats where i believe i am meant to be, but it still comes up with that i havn't done it every time! Could just be cos' i'm new to simba.

  19. #94
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Keep getting the following with new version:
    Progress Report:
    Got flax!
    Walking to the stairs
    Found Object DTM, walking.
    Flag distance reached.
    Finding Spinner failed a second time, quiting.

  20. #95
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    So far.. Working really good, thanks man! You should make a silent theiver! (master farmer)

  21. #96
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    /================================================== =====\
    | Finishing load #23
    | Running for..46 Minutes and 9 Seconds
    | Strings made = 644
    | Experience gained...9660
    | Levels gained.......0
    \================================================= ======/

  22. #97
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    /================================================== =====\
    | Finishing load #45
    | Running for..1 Hours, 25 Minutes and 58 Seconds
    | Strings made = 1260
    | Experience gained...18900
    | Levels gained.......1
    \================================================= ======/

    ljust before it broke out too a eror

  23. #98
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    174
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    does anyone know how much money per hour you make??

  24. #99
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oklahoma
    Posts
    98
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    based on the progress report above: (1260*60*(290-60))/85 = 204,564 gp/hr..

    Has anyone been having problems with the "new" banking?
    ---- Kanah ----

    “If God did not exist then surely man would create him" - Voltiare

  25. #100
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,433
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by SyntaxError1 View Post
    Keep getting the following with new version:
    Progress Report:
    Got flax!
    Walking to the stairs
    Found Object DTM, walking.
    Flag distance reached.
    Finding Spinner failed a second time, quiting.
    Looks like it either didn't walk down the stairs, or didn't walk to the spinner... I've noticed this problem once or twice too... It's freaking annoying to pin-point.

    Quote Originally Posted by kanah View Post
    based on the progress report above: (1260*60*(290-60))/85 = 204,564 gp/hr..

    Has anyone been having problems with the "new" banking?
    I've had one or two problems with if it is a stall to the left. I added in the normal SRL banking in as a backup to your function and that seems to get it pretty much every time.
    I'm Silent SPY
    Secret project: 0%
    Need help? Send me a PM

Page 4 of 32 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •