Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 126 to 141 of 141

Thread: [Osr][Color]elfyyy's Fletcher

  1. #126
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Death Iz Pro View Post
    How'd you even get it to work? I've got an error saying "duplicate declaration Status at line 108" with the ourStatus procedure.
    change the interpreter?

  2. #127
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    4 Post(s)

    Default

    Doesn't really work that well at the moment. It makes shortbows instead of longbows way too often (the click box is too big). I would also really like to see an update where you didn't need to have bank tabs off. I had to collapse all tabs in order to get this working and sorting them back again is a pain in the ass.
    Last edited by Pekoni64; 05-10-2015 at 07:48 PM.

  3. #128
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    106
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    33 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Pekoni64 View Post
    Doesn't really work that well at the moment. It makes shortbows instead of longbows way too often (the click box is too big). I would also really like to see an update where you didn't need to have bank tabs off. I had to collapse all tabs in order to get this working and sorting them back again is a pain in the ass.
    Find the line where Boxes is assigned and change it to:
    Simba Code:
    Boxes := Grid(8, 6, 32, 32, 48, 36, Point(88,100));

    That should work with bank tabs.

  4. #129
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Default

    Works great thank, just have to change some points on the close bank and withdraw procedures and it's set, would also be good to check for level up because it just waits for the normal time until and inventory is done and banks

    Edit:

    Here's a proggy which ended because i'm actually using it with tabs and it misclicked and changed the tab.

    |================================================= =========
    | elfyyy's Fletcher
    | Version 1.4
    | ================================================== =====
    | Time Running : 39 Minutes and 54 Seconds
    | Status : Failed Banking, Please Report To Thread
    | Bow's made : 945
    | Logs Left : 2867
    |================================================= =========

  5. #130
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    18 Post(s)

    Default

    My Fletching is now 83, thanks!

  6. #131
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by vacacow1 View Post
    Works great thank, just have to change some points on the close bank and withdraw procedures and it's set, would also be good to check for level up because it just waits for the normal time until and inventory is done and banks

    Edit:

    Here's a proggy which ended because i'm actually using it with tabs and it misclicked and changed the tab.

    |================================================= =========
    | elfyyy's Fletcher
    | Version 1.4
    | ================================================== =====
    | Time Running : 39 Minutes and 54 Seconds
    | Status : Failed Banking, Please Report To Thread
    | Bow's made : 945
    | Logs Left : 2867
    |================================================= =========
    I've been trying to change the bank values so that it will close but i can't seem to get it to work. Would you be able to post your values?

  7. #132
    Join Date
    May 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    15 Post(s)

    Default

    use

    begin
    mouseBox(478, 14, 492, 27, MOUSE_LEFT);
    end;
    seems to work for me

  8. #133
    Join Date
    May 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    15 Post(s)

    Default

    Also if anybody is interested I posted the yew long and log BMP's on anonymus's flethcing script and it works for stringing.

  9. #134
    Join Date
    May 2013
    Posts
    69
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    19 Post(s)

    Default

    Ge option would be nice, im going to try but im not to good with the colorspiral, does anyone know if the dtm would work?

  10. #135
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    13 Post(s)

    Default

    Fletcher is busted with resizable? WTB working script?

  11. #136
    Join Date
    May 2013
    Posts
    69
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    19 Post(s)

    Default

    Probably, just put it back to regular and it will work. The clicking works off points so i dont think it will find the logs and the bowstring.

  12. #137
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    13 Post(s)

    Default

    No I mean it says my bank setup is bad even though it was working just fine with the exact same setup, which is logs first, the unstrung bow, then bowstring. It was working fine for me until the update and now it says I have my bank slots incorrect.

  13. #138
    Join Date
    May 2015
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    15 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Stick1234 View Post
    No I mean it says my bank setup is bad even though it was working just fine with the exact same setup, which is logs first, the unstrung bow, then bowstring. It was working fine for me until the update and now it says I have my bank slots incorrect.
    The annonymous script linked a few pages ago and found in the first scripts section of the forums still works fine after the new update. I posted an edited version in the thread that gets the yew longbows to work, but other than that it works fine.

  14. #139
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    18 Post(s)

    Default

    Error: Duplicate declaration "Status" at line 108 getting a error

  15. #140
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    11 Post(s)

    Default

    need help with this script!
    It compiles but after checking bank ( have everything in right order) it says to double check bank slot info.

    What the problem might be ? should i change the values 0,1,2?

  16. #141
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    root@fsociety:~#
    Posts
    106
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    44 Post(s)

    Default

    Working great after applying a few fixes out of this thread. Thank you.
    Home sweet home.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •