Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 25 of 83

Thread: [OGL] ClarityWells

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Lightbulb [OGL] ClarityWells



    Version 1.3


    Features

    • OpenGL
    • Makes any potion with the portable well, automatically uses nearest well.
    • Can use other player's wells but not recommended to exclusively do this.
    • Places new wells when the current one expires.
    • Terminates when out of supplies.
    • Uses keybinds as well as clicking.
    • Uses bank presets.
    • Customize what bank you want to use with a simple model ID swap.
    • Champion's Guild Bank and Shantay Bank IDs included in script (more added later, post locations if you want them added, or add them yourself).
    • Automatically downloads progress paint to your computer.
    • Automatically checks for and downloads updated script versions.


    This is a simple release of a script I whipped up to get some quick herblore levels. Not intended for use with other players' wells! From what I've seen, there's a great chance of getting reported if you stay around an FC hosting location for awhile without responding to anything. Perhaps support will be added for things like the Portables FC, but from my testing out with them, they seem high on alert for bots. If I have some extra time I'll add good, antiban heavy support for other players' wells.

    Instructions & Setup

    • Ensure you have the latest versions of the ogLib include and GLX plugin. Refer to the OpenGL Tutorial if you need help with this.
    • Download the script via this post's attachment.
    • Start Simba with administrator privileges if paint downloading issues occur.
    • Make sure you somewhat follow the picture above for interface layout. Do NOT use SRL-6 settings. You can move things around if you wish (inventory can be somewhere else, minimap on the bottom instead, et cetera).
    • Ensure you have your potion making bank preset as Preset 1, and a portable well in Preset 2's inventory.
    • Ensure you are at a supported bank location, or have added the model ID for the bank you wish to use.
    • Have your overall XP tracker visible somewhere onscreen if you wish to have XP tracking.
    • Start the script next to a bank chest.


    SCRIPT DOWNLOAD: ClarityWells.simba

    Questions/Issues?
    Please ensure your ogLib, GLX, and Simba installations are up to date before posting. If you encounter a bug that is not easy to explain, please provide the debug log and a relevant screenshot so I can work to fix it as quickly as possible. If something went wrong, it is very likely user error, so check to make sure you followed the instructions exactly.

    Best of luck in your botting endeavors,
    ~Clarity
    Last edited by Clarity; 10-27-2015 at 10:25 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    586
    Mentioned
    112 Post(s)
    Quoted
    296 Post(s)

    Default

    Damn, I wanted to donate so bad, but there's not donate button... .

    Aw well. It's the thought that counts. :P.




    Skype: obscuritySRL@outlook.com

  3. #3
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    FireFox
    Posts
    528
    Mentioned
    10 Post(s)
    Quoted
    227 Post(s)

    Default

    Geesh you're really pumping them out! Nice release!
    Scripting with ogLib

  4. #4
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    21 Post(s)

    Default

    tempted to use it since im unable to load up ashamans :/
    just scared a bit since you pointed out its a high chance of getting reported
    but will test in the future !

  5. #5
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    Ran simba as adminstrator as still encountering this problem. Script doesnt login or do anything but it doesnt stop. Please help, many thanks


    [ogLib] Setup initiated.
    [S.M.A.R.T] Found your java path @ C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_45\bin\java.exe
    [ogLib] Setup successful.
    ClarityWells v1.0 || 5195 || Checking for script updates...
    ClarityWells v1.0 || 5335 || Online Script Version: 1.0
    ClarityWells v1.0 || 5351 || Local Script Version: 1.0
    ClarityWells v1.0 || 5351 || You have the latest version of the script!
    ClarityWells v1.0 || 5351 || Please wait...now installing ClarityWells image assets to your computer...
    ClarityWells v1.0 || 5351 || -- INSTALLATION STATUS: Script Paint exists.
    ClarityWells v1.0 || 5382 || Starting XP was set as: 0

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by wingerfinger View Post
    tempted to use it since im unable to load up ashamans :/
    just scared a bit since you pointed out its a high chance of getting reported
    but will test in the future !
    What I meant was, you have a higher chance of getting reported if you use this around other players, because they're "on alert" for bots. I used this script with no issues, got 1-99 Herblore in a couple of days. Using an instanced bank chest is ideal.

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    Ran simba as adminstrator as still encountering this problem. Script doesnt login or do anything but it doesnt stop. Please help, many thanks


    [ogLib] Setup initiated.
    [S.M.A.R.T] Found your java path @ C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_45\bin\java.exe
    [ogLib] Setup successful.
    ClarityWells v1.0 || 5195 || Checking for script updates...
    ClarityWells v1.0 || 5335 || Online Script Version: 1.0
    ClarityWells v1.0 || 5351 || Local Script Version: 1.0
    ClarityWells v1.0 || 5351 || You have the latest version of the script!
    ClarityWells v1.0 || 5351 || Please wait...now installing ClarityWells image assets to your computer...
    ClarityWells v1.0 || 5351 || -- INSTALLATION STATUS: Script Paint exists.
    ClarityWells v1.0 || 5382 || Starting XP was set as: 0
    You need to start the script while logged in, next to a bank chest, with all the presets done properly as in the instructions.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    i did

  8. #8
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    i did
    Are you running OpenGL graphics mode? Have you downloaded the plugins from the instructions ("Ensure you have the latest versions of the ogLib include and GLX plugin. Refer to the OpenGL Tutorial if you need help with this.")? Please post a picture of RS

  9. #9
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    Yeah running in open gl. When i added the og lib folder i deleted the "master" from the file name. wouldnt work without doing so. Thanks for the immediate response btw! and awesome script.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    Yeah running in open gl. When i added the og lib folder i deleted the "master" from the file name. wouldnt work without doing so. Thanks for the immediate response btw! and awesome script.
    I take it's working alright? Post some progress reports if you'd like My pleasure! Enjoy the XP gains.

  11. #11
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    It actually has yet to work for me.

  12. #12
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    It actually has yet to work for me.
    You need to provide more information on what you're doing so I can identify what's wrong with your setup. Could you please post some screenshots of your RS/SMART screen?

    Additionally, make sure you are using the correct .DLLs, you have to download special plugins from here and place them into Simba\Plugins\
    Last edited by Clarity; 07-14-2015 at 01:02 AM.

  13. #13
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    Last edited by The Mayor; 07-14-2015 at 05:54 PM. Reason: Removed 2nd image because RSN displaying

  14. #14
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    459
    Mentioned
    27 Post(s)
    Quoted
    227 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    ...
    for one remove those attachments, your name is in it (rsn)! second, i don't think you're suppose to use that layout with ogl
    Tsunami

  15. #15
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    291
    Mentioned
    10 Post(s)
    Quoted
    148 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    OGL needs to be setup properly and from your picture (which has your RSN in it) you aren't setup to use it. Please review the first post on how to set it up.
    Last edited by The Mayor; 07-14-2015 at 05:54 PM. Reason: RSN - see above

  16. #16
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    wow i completey forgot to remove my rsn. im a dumby. how do i setup ogl

  17. #17
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    wow i completey forgot to remove my rsn. im a dumby. how do i setup ogl
    As mentioned in the instructions, please refer to the OpenGL tutorial: https://villavu.com/forum/showthread.php?t=112486

    Let me know if you have any further questions

  18. #18
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    586
    Mentioned
    112 Post(s)
    Quoted
    296 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    wow i completey forgot to remove my rsn. im a dumby. how do i setup ogl
    I feel like there's probably a thread around here somewhere you could check out.




    Skype: obscuritySRL@outlook.com

  19. #19
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    I play the script but nothing happens. charachter just stands there. Are the files in the correct places? am i missing anything? please help, thanks!

    clarity wells.jpg
    clarity wells.jpg

  20. #20
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    434
    Mentioned
    21 Post(s)
    Quoted
    209 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    I play the script but nothing happens. charachter just stands there. Are the files in the correct places? am i missing anything? please help, thanks!

    clarity wells.jpg
    clarity wells.jpg
    Have you been able to run any other OGL scripts successfully? You likely don't have something installed or setup correctly as mentioned above...not for the script but for OGL itself.
    Edit: One thing that did get me when I got a new computer is I didn't replace the opengl32.dll with what was provided, make sure you replace all .dlls that are mentioned in the thread above even if you already have it.

  21. #21
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    43
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    23 Post(s)

    Default

    Thanks clutch, replacing the files you mentioned got it to work. Many sincere thanks

  22. #22
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    434
    Mentioned
    21 Post(s)
    Quoted
    209 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by herbal View Post
    Thanks clutch, replacing the files you mentioned got it to work. Many sincere thanks
    Sweet!

  23. #23
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    New Zealand
    Posts
    323
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    131 Post(s)

    Default

    Lumbridge Combat Academy support please?

  24. #24
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    434
    Mentioned
    21 Post(s)
    Quoted
    209 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kiwikiwi View Post
    Lumbridge Combat Academy support please?
    Simba Code:
    910041455

  25. #25
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,133
    Mentioned
    221 Post(s)
    Quoted
    1064 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Clutch View Post
    Simba Code:
    910041455
    Thanks Clutch! @kiwikiwi; you can simply replace the bank chest ID in line 10 with that one to use the Lumbridge Combat Academy bank.

    Simba Code:
    BANK_MODEL_ID = 910041455;

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •