Results 1 to 4 of 4

Thread: Error: Acccess Violation, in ogl

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    188
    Mentioned
    9 Post(s)
    Quoted
    71 Post(s)

    Default Error: Acccess Violation, in ogl

    Im just starting ogl, however I'm getting "Error: Access violation" when I start the first script:
    Simba Code:
    program ogLib;
    {$i ogLib\lib\core\core.simba}

    begin
      ogl.setup();
      ogl.setDebugMode('models');
    end.
    What am I doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,117
    Mentioned
    275 Post(s)
    Quoted
    900 Post(s)

    Default

    You're doing nothing wrong, from memory there is an issue with the plugin, just keep trying to run the script and eventually it will work fine

    Forum account issues? Please send me a PM

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    The land of the long white cloud.
    Posts
    3,700
    Mentioned
    261 Post(s)
    Quoted
    2006 Post(s)

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Posts
    499
    Mentioned
    23 Post(s)
    Quoted
    228 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by The Mayor View Post
    As I've said before it's not the plugin. If you use the plugin with bare bones code it works fine.
    Can confirm this, never had this problem with the srl ogl version.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •