Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 39

Thread: PyroMaker -Burns logs near Varrock East Bank!-

  1. #1
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default PyroMaker -Burns any any log and Banks!-

    PyroMaker
    A firemaking bot that burns any log at a few locations!
    Seeing as there are no firemaking scripts, I decided to make one.

    Features:
    • Antiban
    • Banking
    • Failsafes incase the bot runs into somehting it can't make a fire on
    • Proggy that counts burnt logs, and time running


    Setup:
    • Make sure you have Reflection!
    • Start near Varrock west bank, or the Piscarilius House.
    • Have a tinderbox in your inventory
    • Change the log type in the top of the script as described below

    Capture.PNG
    logtype = 'Willow logs'; <------- Here
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Aspect; 10-13-2017 at 04:26 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    line 94 use ':=' instead of '=' for it to work

  3. #3
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    I don't understand what you're talking about. This should work fine without modifications. Do you have AeroLib?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,249
    Mentioned
    40 Post(s)
    Quoted
    586 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Aspect View Post
    I don't understand what you're talking about. This should work fine without modifications. Do you have AeroLib?
    His post is correct, however how you interpret "it" does make a difference. He's probably talking about the function that the line of code is in (waitMove) working as intended, rather than the entire script being able to compile and burn some logs.
    Code example: http://i.imgur.com/Oni4XCe.png

    btw in that same function, on line 92, you're doing nothing with your random(4000). If you wish to assign it to a variable, you should probably do so maybe with a :=
    gz on another script release btw
    Last edited by acow; 08-24-2016 at 01:04 AM.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    Thanks, I tried to pay a bit more attention to my standards this time. I see what he means now. Thanks for the explanation.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    863
    Mentioned
    12 Post(s)
    Quoted
    353 Post(s)

  7. #7
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Dan the man View Post
    Nice release mate. Cheers for the share.
    Thank you! Let me know if you find any bugs or have any suggestions!

  8. #8
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    14 Post(s)

    Default

    Can you preferably change the location if you can and can we a get a proggie for this?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Darkest View Post
    Can you preferably change the location if you can and can we a get a proggie for this?
    Where would you like the new location to be? I'll add a proggie as well with the new location .

  10. #10
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    14 Post(s)

    Default

    Directly outside the Piscarilius House bank in Great Kourend. Players can run to Tynan's Fishing Supplies east and burn logs up to the bank entrance. You can test this spot out.

  11. #11
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Darkest View Post
    Directly outside the Piscarilius House bank in Great Kourend. Players can run to Tynan's Fishing Supplies east and burn logs up to the bank entrance. You can test this spot out.
    This should be an easy modification. I'll add it within the next day or two.

  12. #12
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Darkest View Post
    Directly outside the Piscarilius House bank in Great Kourend. Players can run to Tynan's Fishing Supplies east and burn logs up to the bank entrance. You can test this spot out.
    I've added the Piscarilius House, but didn't get to test it. I'm pretty confident it works, but let me know if you have any issues.

  13. #13
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    14 Post(s)

    Default

    Thanks can you test them at the moment with proggies? I'll jump right on it after woodcutting.

  14. #14
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Darkest View Post
    Thanks can you test them at the moment with proggies? I'll jump right on it after woodcutting.
    Nope. I have a lot on my plate at the moment, but please do let me know if you have any issues.

  15. #15
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    16 Post(s)

    Default

    Hello. I have an issue with the logs not being withdrawn. The function is correct, however script seems to skip over the function and simply move to reflect.bank.close. I am not sure what the issue is.

  16. #16
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Michigan
    Posts
    269
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    141 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by kozak94 View Post
    Hello. I have an issue with the logs not being withdrawn. The function is correct, however script seems to skip over the function and simply move to reflect.bank.close. I am not sure what the issue is.
    Make sure you have the correct log type selected

  17. #17
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    What he said. The log type must be Word for word how it is in the game. If this doesn't solve your problem, try placing the logs in a bank tab alone, leave the tab open, then start the bot.

  18. #18
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Default

    Loaded Font UpCharsEx
    Loaded Font XPChars
    Loaded Font UpChars_s
    Error: File "AeroLib/AeroLib.Simba" not found at line 2
    Compiling failed.



    Why does it AeroLib give me this error?

  19. #19
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1,249
    Mentioned
    40 Post(s)
    Quoted
    586 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by justin54 View Post
    Loaded Font UpCharsEx
    Loaded Font XPChars
    Loaded Font UpChars_s
    Error: File "AeroLib/AeroLib.Simba" not found at line 2
    Compiling failed.



    Why does it AeroLib give me this error?
    ^^^

  20. #20
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by acow View Post
    ^^^
    I havnt used Simba in years, I heard the issue is when either Aerolib isnt in the correct file, or, if you have multiple simba files, the main one should be in /C. Next, I ran as administrator. any help!

  21. #21
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)

    Default

    Loaded Font UpChars
    Loaded Font UpChars07
    Loaded Font UpChars07_s
    Loaded Font UpCharsEx
    Loaded Font XPChars
    Loaded Font UpChars_s
    Error: File "core/engine/Boxes.simba" not found at line 3
    Compiling failed.



    Says Boxes error now, I just reloaded Aero.

  22. #22
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kentucky
    Posts
    254
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quoted
    96 Post(s)

    Default

    The "Main" one? Not sure what you're talking about. But you don't have AeroLib installed correctly. The script is working fine on my end, and others.
    You should check this out.
    https://villavu.com/forum/showthread.php?t=108953

  23. #23
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Scranton
    Posts
    496
    Mentioned
    5 Post(s)
    Quoted
    220 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by justin54 View Post
    Loaded Font UpChars
    Loaded Font UpChars07
    Loaded Font UpChars07_s
    Loaded Font UpCharsEx
    Loaded Font XPChars
    Loaded Font UpChars_s
    Error: File "core/engine/Boxes.simba" not found at line 3
    Compiling failed.



    Says Boxes error now, I just reloaded Aero.
    you didn't unzip and copy aerolib correctly if you are missing C:\Simba\Includes\AeroLib\core\engine\Boxes.simba

    Aspect, nice script man! You can cut down on some lines like this

    Simba Code:
    tinderbox.Find('Tinderbox');
    invBox := tinderbox.GetBox;
    mousePoint := middleBox(invBox);
    Reflect.Mouse.Move(mousePoint, 5, 7);

    //same thing, less lines

    tinderbox.Find('Tinderbox');
    Reflect.Mouse.Move(middleBox(tinderbox.getBox), 5, 7);

  24. #24
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Default

    this is the script that i was looking for , thanks

  25. #25
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    nice

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •