Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 76 to 99 of 99

Thread: Complete Guide to Setting Up Simba and SRL

  1. #76
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    6 Post(s)

    Default

    Thanks for the tutorial,
    Works good
    Time to learn scripting

  2. #77
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    179
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    84 Post(s)

    Default

    Heya, I tried following the tutorial to setup Simba - downloaded and extracted all the includes...but when I try compiling the testing script from the tutorial I get the following error:

    Code:
    Error: Plugin(../Includes/RSWalker/libWalker) has not been found
    Compiling failed.
    Any ideas how to fix this. Thanks

  3. #78
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canada
    Posts
    1,153
    Mentioned
    25 Post(s)
    Quoted
    430 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Nufineek View Post
    Heya, I tried following the tutorial to setup Simba - downloaded and extracted all the includes...but when I try compiling the testing script from the tutorial I get the following error:

    Code:
    Error: Plugin(../Includes/RSWalker/libWalker) has not been found
    Compiling failed.
    Any ideas how to fix this. Thanks
    This error occurs when RSWalker is not installed correctly. I'd recommend attempting to reinstall the include.

    If the error occurs after another attempt, let me know.

  4. #79
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    I cant find 32 bit java can someone give me the link?

    Edit: nvm seems like I had to install the x64 version for simba 1.3?
    Last edited by dawidsss; 03-15-2019 at 10:30 AM.

  5. #80
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    599
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    55 Post(s)

    Default

    Has anyone gotten S.M.A.R.T. to work properly with 64-bit Simba? I can only find a 32-bit version of the DirectX handler.

    Simba 1.3 exists as both 32-bit and 64-bit versions. If you want the 32-bit version of java the last version is Java 8. You can get it from the Oracle site:
    https://www.oracle.com/technetwork/j...s-2133155.html
    Never ever approach a computer saying or even thinking "I will just do this quickly".

  6. #81
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Thanks For your Guidance sir its really useful for me

  7. #82
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    File "RSWalker/Walker.simba" not found at line 4, column 5 Happy Easter

  8. #83
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    465
    Mentioned
    6 Post(s)
    Quoted
    219 Post(s)

    Default

    This should only happen if RSWalker is not installed correctly. Does the file exist if you look using a file browser?

  9. #84
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)

    Default

    epic guide - great job !

  10. #85
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    116
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    4 Post(s)

    Default

    When i try add add package, i get OpenSSL error

    https://imgur.com/a/pSRl72m

    Any idea how to fix it ?

  11. #86
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Belgium
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    9 Post(s)

    Default

    Dear StickToTheScript,

    could you please update the "Download Simba 1.3 from here" the here button it is letting you to download and older version of SRL simba version 1.3 there is a brand new version simba-1.3-autobuild this is the link to it --> https://github.com/MerlijnWajer/Simba/releases

    Kind regards
    RSPS Scripter
    Last edited by RSPS Scripter; 06-26-2019 at 08:02 PM. Reason: New simba release

  12. #87
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    hello mr how to set new rs3 In-game graphics . i cant find oldschool option in layout

  13. #88
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    465
    Mentioned
    6 Post(s)
    Quoted
    219 Post(s)

    Default

    Since the removal of the oldschool graphic preset option SRL-6 is not currently working without modification so it's not so simple to bot on rs3 at the moment.

  14. #89
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    309
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    84 Post(s)

    Default

    Looking to get back into RS; a bit confused on whats gone on with JAVA.

    I cannot download Java 8 32 bit without a subscription. Is there any version of 32 bit still publicly available? Or do we just use 64 bit now

  15. #90
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Ty

  16. #91
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    14
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)

    Default

    IS there any documentation on updates from 1.2 to 1.3? Trying to get back into the script scene with simba

  17. #92
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Had the same issue
    Found a working version, just google "computerbild.de java jdk 8 32 bit"

    ATM it's working for me.

    Not sure if posting external links is ok, I haven't been active here for a long time.

  18. #93
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    How I got my Simba to run:
    When I got " I am getting the error: 'Error: Plugin(SimpleOCR32) has not been found' " I reinstalled the plugins and drop 3 SimpleOCR back into the plugin folders and de-activated my antivirus.

    Then I got the error Walker could not be found. For some reason the link given for the walker file does not work, so I went and installed a different walker
    After that I got a Fatal Error -I googled "Install Java" and went to download the latest java and now it runs.

  19. #94
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    [FATAL]: Failed to setup SMART
    Successfully executed.

    Please help?
    Last edited by Doflamingo; 08-09-2019 at 01:03 AM.

  20. #95
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    183
    Mentioned
    7 Post(s)
    Quoted
    60 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Doflamingo View Post
    [FATAL]: Failed to setup SMART
    Successfully executed.

    Please help?
    could you copy and paste the script you're trying to run? make sure to edit out your login info when you do so.

  21. #96
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    1 Post(s)

    Default

    Quote Originally Posted by klamor View Post
    could you copy and paste the script you're trying to run? make sure to edit out your login info when you do so.
    It's ok, found the problem. Apparently my antivirus kept deleting certain files...

    Thanks!

  22. #97
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    183
    Mentioned
    7 Post(s)
    Quoted
    60 Post(s)

    Default

    NP, good luck!

  23. #98
    Join Date
    May 2015
    Posts
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    24 Post(s)

    Default

    For in game graphics, I cannot get the Old School layout or can I change to OPENGL. ANy tips to do this?

  24. #99
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    0 Post(s)

    Default

    Great work! was looking for this .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)

  1. LordJashin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •